Login

Tko je online

Imamo 6 gostiju i nema članova online

Duhovna obnova

U subotu, 26. veljače, u našoj župi održat će se duhovna obnova za mlade. Duhovnu obnovu predvodit će don Damir Stojić, studentski kapelan u Zagrebu, koji, osim što vodi brigu o duhovnom stanju studenata, redovito pastoralno djelovanje vrši i u crkvi Sveta Mati Slobode, na zagrebačkom Jarunu.

Na duhovnoj obnovi sudjelovat će i mladi s kojima smo na razne načine povezani, a povezao nas je Krist. Pozivamo sve mlade iz naše i ostalih župa da prisustvuju ovoj obnovi, a sve ostale župljane, a i druge ljude dobre volje pozivamo da nam se pridruže na Svetoj misi slaveći Gospodina.
Bit će ovo druga duhovna obnova za mlade u našoj župi. Prvu je predvodio vlč. Domagoj Matošević, povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije. Uz tu duhovnu obnovu vežu nas lijepa sjećanja i pozitivni komentari naših gostiju.

 

Program duhovne obnove:
16:00 - doček mladih
16:00 - nagovor don Damira Stojića, svjedočanstvo
17:30 - prilika za ispovijed
18:00 - Sveta misa u župnoj crkvi sv. Ane
19:00 - klanjanje pred Presvetim
19:30 - druženje u prostorima župnog dvora

Više o predvoditelju don Damiru Stojiću možete saznati na http://www.studentski-pastoral.com/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=21 i o njegovom radu sa studentima na http://www.studentski-pastoral.com/.
Radujemo se vašem dolasku!
Studentski kapelan
Službene stranice Katoličkog pastoralnog ureda za studente u Zagrebu.